Servis Stil Color | Të vetmit që kryejmë punime sipas metodave Evropiane
Servis Stil Color

Servis Sitl Color eshte i vetmi servis ne Shqiperi qe i ka te perfshira te gjitha sherbimet e riparimit te karrocerise se automjeteve dhe makinave.

Ne po kalojme ne nje revolucion teknokogjik, po ndryshojme imazhin dhe gjithashtu qasjen me klientet.

Do te jemi servisi i vetem ne Ballkan me sistem informatik me nje server te personalizuar i cili do te kete databazen e cdo klienti gjithashtu dhe garancine prej 5 vitesh per cdo makine qe rregullohet aty.

Punet tona

Ketu mund te shikoni disa nga punimet tona. Punet jane te certifikuara sipas fabrikave te prodhuesve te automjeteve

Adresa jone

Rr. Kavajes, SH56

Prane ktheses se Arbanes

Vaqarr, Tirane, Shqiperi

Te reja

Ketu do te gjeni te rejat rreth servis Stil Color